Pilot Flight Academy

Vi ser etter en serviceinnstilt renholder til en 50% stilling

Pilot Flight Academy er Nordens største flyskole, og vi utdanner våre pilotstudenter i topp moderne fasiliteter, fly og simulatorer.

Med mer en 4000 kvadratmeter til vår disposisjon og 250 studenter under utdanning, trener vi morgendagens piloter her på Torp Lufthavn Sandefjord.

Hele pilotutdanningen utføres på engelsk her ved skolen i Norge, og gir svært gode treningsforhold på alle værtyper og med muligheter for flygninger i inn- og utland.

Vi har moderne klasserom, samt nye fly og simulatorer. Vi har også betjent kantine og studenthybler tilgjengelig på skole-/flyplassområdet.

Selskapet er i en positiv vekst og utvikling og vi ser nå etter en serviceinnstilt renholder. I denne stillingen vil du jobbe med daglig renhold av våre lokaler. 

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring fra renhold
  • Har et ønske om å jobbe med renhold
  • Er serviceinnstilt og imøtekommende
  • Er effektiv og nøyaktig
  • Har gode samarbeidsegenskaper
  • Har gode kommunikasjonsegenskaper både skriftlig og muntlig norsk

 

 Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Daglig renhold av våre lokaler
  • Holde orden i våre lokaler

Vil tilbyr en 50% stilling i et spennende selskap. Vi er i en positiv vekst og utvikling og hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi holder til i fine lokaler plassert på Torp Lufthavn Sandefjord.

Blir jobben din kommer du til et selskap med gode verdier og et godt arbeidsmiljø. Stillingen er underlagt driftsansvarlig og HR Manager. Vil har konkurransedyktige betingelser.

For å jobbe hos oss må man være i stand til å fremlegge politiattest og en fullstendig arbeidshistorikk de siste 5 år. Dette for å kunne søke om Avinor ID kort.

Ved ansettelse må man søke Luftfartstilsynet om bakgrunnssjekk og kunne bli akseptert til å inneha et obligatorisk adgangskort som gir adgang til flyplassens sikkerhetsbegrensede område.

Mer informasjon om dette finnes her https://luftfartstilsynet.no/skjema/bakgrunnssjekk/bakgrunnssjekk/ 

Del på:

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

13.09.2019

Tiltredelse:

ASAP

Arbeidssted:

Sandefjord, Torp

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.pilot.no

Adresse:

Hangarveien 13 3241 SANDEFJORD